Директором Океан Інвест стала Ірина Кас‘яненко

1 листопада 2018 85 0
Директором Океан Інвест стала Ірина Кас‘яненко
Latifundist.com

У вересні поточного року Ірина Кас‘яненко прийняла пропозицію від холдингової компанії BKW Group очолити один із напрямів групи — формуляція та імпорт постпатентних препаратів торгової марки «Океан Інвест». Раніше вона обіймала посаду керівника відділу маркетингу і реклами в компанії «Август-Україна». Про це повідомляє Latifundist.com.

На початку 2018 р. власник групи компаній BKW Group Вадим Коверник заявив, що холдинг має намір активно присутнім на аграрному ринку в сегменті постпатентних препаратів. Компанія «Океан Інвест» за 4 роки роботи вже встигла продемонструвати свою продукцію на товарних посівах по всій території України і завоювати довіру сільгоспвиробників. На сьогодні портфоліо компанії налічує 30 зареєстрованих торгових марок ЗЗР, виробництво яких знаходиться на двох найбільших заводах хімічної промисловості в Китаї.

«Аграрний сектор України активно трансформується, підвищуються запити споживачів, яким потрібно відповідати. Звичайно, управління цією компанією і брендом — це великий виклик для мене. Але на ринку ЗЗР я працюю вже 14 років, тому в повній мірі зможу реалізувати свій накопичений досвід. Керівництво BKW Group поставило переді мною і командою чіткі стратегічні завдання. Що стосується короткострокових завдань, то, в першу чергу, це розширення продуктової лінійки препаратів, контроль якості продукції, надання оптимальних технологічних рішень, а також поліпшення пост продажного сервісу для клієнтів», — підсумувала Ірина Касьяненко.

Виконано за допомогою Disqus