Україна співпрацюватиме з Індією у аграрній сфері

29 вересня 2015 30 0
Україна співпрацюватиме з Індією у аграрній сфері
Ukraineindia.orgУкраїна співпрацюватиме з Індією у аграрній сфері

Україна зацікавлена у розвитку ґрунтовних партнерських відносин з Республікою Індія. Співробітництво в аграрному секторі між Україною та Індією з огляду на перспективи та можливості торгівлі та галузевої співпраці має значний потенціал, зазначив під час зустрічі із Послом Республіки Індія в Україні Маноджем Кумаром Бхарті міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як зазначається у повідомленні, сторонами був обговорений актуальний стан та перспективи розвитку співпраці між Україною та Індією у галузі сільського господарства.

«Україна зацікавлена у налагодженні двостороннього співробітництва з Індією у форматах Business-to-Business та Government-to-Government. Питання розширення співпраці між країнами, зокрема у сільськогосподарській сфері ми очікуємо обговорити в рамках роботи Міжурядової українсько-індійської комісії з торговельного, економічного, наукового, технічного, промислового і культурного співробітництва», — повідомив міністр.

Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька підкреслила необхідність активізації розвитку нормативно-правової бази двостороннього співробітництва у сфері АПК.

«Наразі триває робота української сторони над проектом Угоди про співробітництво у галузі сільського господарства та харчової промисловості між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільського господарства Республіки Індія, що був отриманий 14 вересня 2015 р. від Посольства Республіки Індія в Україні. Підписання документа відкриє новий етап співробітництва між країнами у аграрній галузі», — наголосила посадовець.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою