Аграрний фонд розширив асортимент мінеральних добрив

16 листопада 2018 146 0
Аграрний фонд розширив асортимент мінеральних добрив
m.m-habitat.fr

ПАТ «Аграрний фонд» розширив асортимент мінеральних добрив та запровадив можливість їх обміну на зерно, щоб створити зручні умови співпраці з агровиробниками. Про це повідомив виконавчий директор Товариства Микола Зубарєв.

«Цього року ми максимально врахували побажання аграріїв і суттєво розширили лінійку мінеральних добрив. Окрім карбаміду, аміачної селітри, КАС та ВАС, які ми продавали минулого року, зараз у ПАТ «Аграрний фонд» можна придбати також сульфат амонію та діамофоску», — зазначив Микола Зубарєв.

Він  також зауважив, що в програмі реалізації мінеральних добрив від Аграрного фонду з'явилася можливість їх обміну на зерно.

«Ми впровадили зручну і вигідну для агровиробників програму обміну зерна на міндобрива. Зокрема, мінеральні добрива можна обміняти на зерно пшениці та кукурудзи, сою і насіння соняшника. Остаточний розрахунок відбувається за ринковими цінами», — повідомив Микола Зубарєв.

Він нагадав, що Аграрний фонд має 33 склади у 18 областях, а це означає, що товар можна зручно і швидко доставити агровиробникам.

Виконано за допомогою Disqus