Перевірка паралізувала роботу Мінагропроду

1 жовтня 2015 106 0
Перевірка паралізувала роботу Мінагропроду
МінагропродПеревірка паралізувала роботу Мінагропроду

У Міністерстві аграрної політики та продовольства України триває перевірка стану виконання доручень президента.

Про це заявив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заступник керівника робочої групи з питань приватизації (роздержавлення) держпідприємств Мінагропроду Олексій Зубрицький.

«Виявляється, машина часу можлива — принаймні, для армії чиновників. Мова про чиновників з Адміністрації Президента, чомусь вирішили, що вони можуть працювати за принципами і методами часів Януковича. Сьогодні робота Міністерства агрополітики практично паралізована через перевірки з Адміністрації Президента. Усі сили кинуті на копіювання масиву різного роду документів, починаючи з 2013 р. для комісії з АП», — пише він.

Також додає, що у розпоряжденні щодо перевірки вказано, що «на виконання плану перевірок стану виконання доручень президента просимо надати до 2.10.2015 результати перевірок, перелік погоджених договорів оренди, вжитих заходів щодо підвищення ефективності тощо.

«Перевіряючі хочуть знати, як, наприклад, виконувалися президентські укази і розпорядження двох-трирічної давності. Невже Адміністрація вирішила перевірити як екс-міністр Присяжнюк виконував Укази Януковича? Або як ще один екс-Швайка наколядував на Харлей?», — пише Олексісій Зубрицький.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою