СНАУ випустив перших в Україні агроінтернів

28 грудня 2018 136 0
СНАУ випустив перших в Україні агроінтернів
sumypost.com

Сумський національний аграрний університет випустив перших в Україні слухачів аграрної інтренатури. Сертифікати отримали 43 агроінтерни. Про це повідомляє sumypost.com.

У 2016 р. був здійснений перший набір до агроінтернатури, який склав 66 слухачів. На сьогодні свою кваліфікацію підвищують 117 осіб. Навчання триває 3 роки, з яких перший рік ― попередня інтернатура, другий і третій ― фахова.

Підготовка фахівців проводилась за індивідуальними навчальними планами, розробленими на підставі програм післядипломної підготовки, у відповідності з кваліфікаційними характеристиками фахівців відповідних спеціальностей.

Кожні півроку протягом навчання проводився моніторинг знань та вмінь. На завершення була проведена підсумкова атестація слухачів інтернатури під час якої випускники складали професійний тест і практичний іспит.

Результатом навчання в інтернатурі є виробниче підтвердження фахової кваліфікації, що є підставою включення випускника до банку даних для надання пропозицій та рекомендацій українським та іноземним роботодавцям.

Виконано за допомогою Disqus