Агрохімічні технології відзначають 10 років успішної роботи на ринку ЗЗР

29 січня 2019 151 0
Агрохімічні технології відзначають 10 років успішної роботи на ринку ЗЗР
Kurkul.com

У 2018 р. компанія «Агрохімічні технології» відзначила перший ювілей успішної роботи на вітчизняному ринку засобів захисту рослин. З нагоди 10-річчя компанії та враховуючи швидкі темпи зростання присутності на ринку, «Агрохімічні технології» провели ребрендинг.

Компанія «Агрохімічні технології» працює на українському ринку ЗЗР з 2008 р. За цей період вона встигла увійти до ТОП-8 компаній виробників та постачальників ЗЗР в Україні, а також стати компанією №1 серед генеричних компаній за об’ємом імпорту ЗЗР в Україну (за даними Держслужби статистики, аналітики незалежних агентств та власних маркетингових досліджень). Доля компанії на ринку в тоннах продукції становить 5,2%, а препаратами «АХТ», реалізованими у сезон 2017/18, при однократній обробці можна покрити 8,8 млн га.

Портфель компанії на сьогодні нараховує 39 продуктів. Серед них лідерами ринку вже стали гербіциди Ореол Максі, Геліос Екстра, Імпекс Дуо, Промекс, Мілафорт, Дисулам, фунгіцид Флутривіт, Полігард, інсектициди Канонір Дуо, Фосорган Дуо.

 

Серед основних переваг продуктів «АХТ» фахівці називають:

  • використання найякісніших діючих речовин з високим ступенем очистки від топових заводів-виробників;
  • велика кількість ад’ювантів, біоактиваторів у складі кожного препарату для підвищення ефективності діючих речовин;
  • двоступеневий контроль якості сировини та готової продукції (внутрішні лабораторії при виробництві та незалежні лабораторії стандарту GLP), що гарантує високу якість кожного продукту;
  • можливість поєднувати препарати у ефективних співвідношеннях.

Розробку високоефективних рецептур препаратів компанія «АХТ» проводить спільно з провідною китайською лабораторією розробки і тестування засобів захисту рослин Jiangsu Agrochem Laboratory.

За словами завідуючого лабораторії, процес розробки тривалий та працемісткий. Він потребує фундаментального наукового підходу і затрат часу. З моменту отримання технічного завдання до моменту затвердження остаточної рецептури проходить не менше 1 року.

Eric Zhao, завідуючий лабораторією розробки і тестування засобів захисту рослин стандарту GLP Jiangsu Agrochem Laboratory, КНР:

«З компанією АХТ ми співпрацюємо вже 8 років — і у напрямку розробки рецептур, і у тестуванні сировини та готової продукції. Оскільки ми є лабораторією стандарту GLP, а таких у Китаї небагато, ми маємо досвід співпраці з мультинаціональними компаніями та знаємо їхні високі вимоги до досліджень. У ході співпраці ми побачили, що вимоги АХТ до розробки препаратів також дуже високі. АХТ не йде на компроміси, пов’язані з економією коштів на допоміжних інгредієнтах на шкоду якості та ефективності препарату. Для нас це надважливо.

Під час розробки рецептур пестицидів наша спільна з компанією АХТ мета — знайти високоефективну рецептуру препарату, зробивши його при цьому фінансово доступним українським аграріям».

Фахівці компанії надають всебічну агрономічну підтримку своїм клієнтам, добираючи комбінації препаратів та норми застосування в залежності від регіону вирощування та умов конкретного поля.

Сергій Богомаз, керівник агрономічної служби:

«Гарний результат — це не питання одного препарату. Має бути ефективна схема, яка мінімізує ризики. Препарати, що доповнюють один одного, сумарно дають більшу ефективність.  

До того ж ця схема має бути максимально наближеною до реальних умов сезону та регіону. Вона має бути гнучкою. Цю гнучкість дають бакові суміші. Ми даємо аграріям ефективні компоненти — препарати — і рекомендації, як їх поєднати залежно від обставин. І вони можуть врахувати ситуацію на полі: кількість опадів, обробіток грунту, переважаючі шкодочинні об’єкти, попередник та інші специфічні фактори, і вибрати найкраще поєднання.

У цьому році ми провели масштабне оновлення рекомендацій: зібрали увесь 10-річний досвід власних досліджень та клієнтів на сторінках оновленого каталогу. Додали ще більше практичних порад та важливих нюансів, на які зазвичай не звертають уваги (наприклад, вплив рН води на препарати). За цими ж матеріалами проводимо навчання менеджерів дистриб’юторів. Тож у новому сезоні у агрономів буде все необхідне для прийняття правильних та ефективних рішень — і перевірені препарати, і наша допомога.

У 2019 р. «Агрохімічні технології» починають працювати під новим логотипом, який найповніше відображає філософію та концепцію роботи компанії. Синя крапля на логотипі — новий знак ефективності, символ високої чистоти, надійного контролю та незмінної якості препаратів «АХТ»

Євгенія Вітер, керівник відділу маркетингу:

«Ретельно пропрацьована рецептура — один з найважливіших факторів якості засобів захисту рослин АХТ. У кожний препарат входить від 5 до 10 допоміжних речовин, що забезпечують стабільність, однорідність, проникність, площу покриття препарату і т.д.
Логотип — візуалізація складу наших препаратів. Як на зображенні, так і у реальному житті кожна крапля засобів АХТ складається з великої кількості компонентів»

Сергій Богомаз, керівник агрономічної служби:

«Для АХТ ребрендинг — це не просто «зміна картинки». Головна задача «синьої краплі» — допомогти аграрію у пошуку ефективних продуктів.

Раніше більшість прихильників наших ЗЗР не знали, що користуються препаратами виробництва «Агрохімічних технологій». Ми робили акцент на назвах препаратів, і кожний з них мав окремий логотип. Тому коли у агронома з'являлась нова задача у захисті рослин, а ефективне рішення від АХТ було зовсім поруч — знайти його було досить важко.

Тепер аграрію набагато легше знайти препарат, якому він зможе довіряти. Тепер їх перевірений виробник має «обличчя». Синя крапля — наш особистий знак ефективності!»

Виконано за допомогою Disqus