Названо компанію-лідера за обсягами імпорту генеричних ЗЗР у 2018 році

7 лютого 2019 249 0
Названо компанію-лідера за обсягами імпорту генеричних ЗЗР у 2018 році

За результатами незалежних маркетингових досліджень та згідно даних Держстату, продукція бренду «Агрохімічні технології» (АХТ) стала першою за обсягами імпорту генеричних ЗЗР у 2018 році.

Як повідомляють представники підприємства, компанія «Агрохімічні технології», що працює на українському ринку ЗЗР з 2008 року, увійшла до ТОП-8 компаній виробників та постачальників ЗЗР в Україні. Також зазначається, що частка бренду на ринку в тоннах продукції становить 5,2%, а препаратами АХТ, реалізованими у сезон 2017/18, при однократній обробці можна покрити 8,8 млн га.

Портфель компанії на сьогодні нараховує 39 продуктів. Серед них лідерами ринку, за даними незалежних маркетингових досліджень та власних досліджень компанії, вже стали гербіциди Ореол Максі, Геліос Екстра, Імпекс Дуо, Промекс, Мілафорт, Дисулам, фунгіцид Флутривіт, Полігард, інсектициди Канонір Дуо, Фосорган Дуо.

Розробку високоефективних рецептур препаратів компанія «АХТ» проводить спільно з провідною китайською лабораторією розробки і тестування засобів захисту рослин Jiangsu Agrochem Laboratory.

Eric Zhao, завідуючий лабораторією розробки і тестування засобів захисту рослин стандарту GLP Jiangsu Agrochem Laboratory, КНР:

«З компанією АХТ ми співпрацюємо вже 8 років — і у напрямку розробки рецептур, і у тестуванні сировини та готової продукції. Оскільки ми є лабораторією стандарту GLP, а таких у Китаї небагато, ми маємо досвід співпраці з мультинаціональними компаніями та знаємо їхні високі вимоги до досліджень. У ході співпраці ми побачили, що вимоги АХТ до розробки препаратів також дуже високі. АХТ не йде на компроміси, пов’язані з економією коштів на допоміжних інгредієнтах на шкоду якості та ефективності препарату».

Євгенія Вітер, керівник відділу маркетингу:

«Ретельно пропрацьована рецептура — один з найважливіших факторів якості засобів захисту рослин АХТ. У кожний препарат входить від 5 до 10 допоміжних речовин, що забезпечують стабільність, однорідність, проникність, площу покриття препарату і т.д. Логотип — візуалізація складу наших препаратів. Як на зображенні, так і у реальному житті кожна крапля засобів АХТ складається з великої кількості компонентів».

Повний каталог продукції доступний за посиланням

Нагадаємо, з нагоди 10-річчя присутності на українському ринку АХТ провела ребрендинг.

Виконано за допомогою Disqus