Земельні питання на Черкащині тепер можна вирішувати он-лайн

5 жовтня 2015 25 0
Земельні питання на Черкащині тепер можна вирішувати он-лайн
Кurkul.comЗемельні питання на Черкащині тепер можна вирішувати он-лайн

Відтепер звернутися до землевпорядної служби Черкащини можна в електронній формі, про це зазначається на сайті головного управління Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у Черкаській області.

Як зазначається у повідомленні, віднині легко й доступно можна з’ясувати своє земельне питання, зайшовши на сайт відомства Держгеокадастру у рубрику «Електронне звернення начальнику». Це значно збереже час і кошти людей, які б вони витратили для поїздки у головне управління, а особливо з віддалених районів.

«У письмовому зверненні треба зазначити прізвище, ім’я, по батькові, місце > проживання громадянина, викласти суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Таке звернення заявник має підтвердити підписом. В електронному зверненні також необхідно зазначати електронну поштову адресу, на яку заявнику у подальшому надішлють відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається», — пише сайт.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою