У Дніпрі вперше відбувся інтерактивний зимовий семінар Суффле Агро Україна

4 лютого 2019 150 0
У Дніпрі вперше відбувся інтерактивний зимовий семінар Суффле Агро Україна

Суффле Агро Україна із першого дня заснування проводить зимові семінари для українських аграріїв. Із кожним роком ареал проведення цих, заходів, що вже стали традиційними, поширюється. Так, 29 січня компанія Суффле Агро Україна вперше провела інтерактивний зимовий семінар у м. Дніпро, повідомляє Kurkul.com.

«Центральна та Східна Україна — важливі для нас регіони, де ми тільки розпочинаємо свою роботу, саме тому ми прийняли  рішення провести семінар у м. Дніпро», — прокоментував вибір локації комерційний директор Суффле Агро Україна Дмитро Гірин.

У першому, агрономічному блоці семінару, учасники мали змогу ознайомитися із напрацюваннями компанії у сфері живлення та захисту пшениці та соняшнику — культур, особливо важливих для центральних регіонів України. Також було представлене насіння Суффле Агро в розрізі світової селекції та європейського виробництва. Не оминули увагою й таку тему, як листове живлення.

Під час другого блоку, присвяченого закупівлі врожаю, представники компанії Суффле Агро Україна ділилися з учасниками семінару баченням тенденцій і перспектив ринку зерна, нюансами форвардних контрактів та умовами закупівлі пивоварного ячменю у 2019 році.

Коментуючи поперед ні результати семінару, Дмитро Гірин підкреслив високу зацікавленість  о заходів компанії зі сторони сільгоспвиробників центральної України.

«Ми приємно вражені кількістю учасників семінару, їх навіть більше, ніж ми очікували. Для  нас це важливо, ми бачимо інтерес до наших продуктів і рішень і тому будемо поглиблювати  та розширяти нашу співпрацю з аграріями в даному регіоні», — додав він.

Виконано за допомогою Disqus