Поліція озвучила версію вбивства родини садівників із Вінниччини

11 травня 2019 10311 0
Поліція озвучила версію вбивства родини садівників із Вінниччини
pixabay.com

Вночі 9 травня в селі Шипинки Барського району Вінницької області сталося вбивство. На власному подвір'ї знайшли тіла подружжя, яке займалося вирощуванням яблук. У поліції озвучили подробиці та основну версію злочину. Повідомляє ТСН.

Камери спостереження на будинку зафіксували, що вбивця був один, прийшов на світанку. Господарів з хати виманив пострілом у собаку. Після розправи над подружжям виніс з оселі сейф.

За словами сусідки, злочинець був у камуфляжі, мав на плечі дві рушниці. У поліції озвучили основну версію — це збройне пограбування.

«Поліцейськими був знайдений неподалік будинку в полі зламаний сейф. У ньому находились, скоріше за все, великі кошти. Наразі сума встановлюється», — розповіла речниця поліції Вінниччини Анна Олійник.

Власник будинку Едуард Тичук був успішним аграрієм — вирощував яблука. Мав більше 100 га саду. Останнім часом фермер заговорив про продаж свого бізнесу. Фермер був втретє одружений. Двоє дорослих синів від попередніх шлюбів жили окремо, 18-річний син дружини — у цьому ж будинку. Допомагав батькам у бізнесі, але цієї ночі удома його не було.

Дехто з місцевих припускає, можливо, на батька були ображені старші сини, що він допомагав їм менше. Але рідні це заперечують, розповідаючи, що у зведених братів були нормальні стосунки.

Ні родичі, ні сусіди не чули, щоб у фермера були вороги чи недоброзичливці. Натомість те, що чоловік небідний і торік зібрав багатий урожай, знало чимало людей.

У поліції зауважили, що роблять все, аби грабіжника знайти.

 

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою