Як змінилася вартість пшениці, кукурудзи та ріпаку за тиждень — огляд цін з 8 по 12 липня

13 липня 2019 1620 0
Огляд цін на с/г продукцію з 8 по 12 липня
Огляд цін на с/г продукцію з 8 по 12 липня

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури знаходяться у Одеській та Миколаївській областях. Дані надані ресурсом Zernotorg.ua.

Пшениця 2 класу додала в ціні у порту Миколаївської області, на Одещині її вартість знизилася. У доларах культура подешевшала у порту Миколаївської області та подорожчала у портах Одеської.

Пшениця фуражна подорожчала у порту Миколаївської області, у портах Одещини її вартість знизилася. У доларах пшениця фуражна подешевшала у порту Миколаївської області та подорожчала у портах Одеської.

Кукурудза подешевшала до кінця тижня у портах обох областей. У доларах вона також подешевшала у порту Миколаївської області, а на Одещині подорожчала.

Ячмінь додав у ціні у порту Миколаївської області, у портах Одещини його вартість пішла до низу. У доларах вартість культури зросла у порту Миколаївської області. На Одещині — без змін.

Соняшник подешевшав у порту Миколаївської області. У портах Одещини його вартість була стабільної протягом тижня, проте продажі культури не здійснювалися у п’ятницю, 12 липня. У доларах вартість соняшнику знизилася.

Ріпак подешевшав до кінця тижня у  портах обох областей. Його вартість у доларах знизилася у порту Миколаївської області.

Вартість сої була стабільною протягом тижня у портах обох областей. У доларах вона подорожчала у порту Миколаївської області.

 

Виконано за допомогою Disqus