На Рівненщині запрацювала чергова сімейна молочна ферма

17 липня 2019 727 0
На Рівненщині запрацювала чергова сімейна молочна ферма
rivne.media

В селі Довгалівка Крупецької ОТГ на Рівненщині відкрили сімейну молочну ферму. Повідомляє rivne.media.

Ферма «Шедевр» стала частиною великого  проекту з створення мережі сімейних ферм та молочних кооперативів навколо них, який реалізується кластером «Натуральне молоко». Кластер також є партнером ЦРМС у підвищенні спроможності об’єднаних громад області.

Як відзначив у своєму виступі під час урочистого відкриття сімейної ферми Руслан Сивий, це приємна подія для громади в цілому.

«Кластер дає можливість жителям сіл не шукати заробітків десь на чужині, а реалізовувати себе на батьківщині. Сімейна молочна ферма — це хороша можливість поєднати самозайнятість із заробітком та утвердженням сімейних цінностей. Тому Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування, завжди вітає і допомагає таким проектам», — зауважив директор Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Сивий.

Сімейна ферма «Шедевр» стала другою у Радивилівському районі та загалом восьмою на Рівненщині, яка відкрита у рамках цього проекту. Кластер надає фінансову підтримку у придбанні корів та необхідної техніки, облаштуванню приміщення та робить весь технологічний супровід.

Читати за темою: На Львівщині відкрили ще одну сімейну молочну ферму

 

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою