В Україні презентували гібриди соняшнику, стійкі до 8 рас вовчка

19 серпня 2019 148 0
В Україні презентували гібриди соняшнику, стійкі до 8 рас вовчка
В Україні презентували гібриди соняшнику, стійкі до 8 рас вовчка

На «Алоінс-Агро Фест» компанія «Лімагрейн Україна» познайомила аграріїв південного регіону із новими гібридами соняшнику з резистентністю до нових рас вовчка соняшникового. Презентацію провів Олексій Жужа, директор сектору Південно-східного регіону «Лімагрейн Україна». Про це повідомляє Kurkul.com.

За роки незалежності України внаслідок порушення сівозміни, постійного вирощування соняшнику на одному і тому ж самому полі кілька років підряд пришвидшувалася мутація вовчка соняшникового. Наразі паразит має вісім рас. Тому виникла необхідність у нових резистентних гібридах. 

У компанії «Лімагрейн Україна» є гібриди зі стійкістю проти восьми рас вовчка соняшникового. Це ЛГ50505 та ЛГ50585. Наразі це унікальні гібриди, що не мають аналогів в Україні. 

«Це не означає, що всі виробники мають почати сіяти у себе ці два гібриди. Для цього потрібно попередньо провести дослідження та розібратися, яка раса вовчка на полі. Можливо, вам підійде і гібрид, резистентний до семи рас паразиту», — прокоментував Олексій Жужа.

Також спікер нагадав про тісну співпрацю з основним партнером «Бізон-Тех». Так кожен четвертий мішок соняшнику і кожний п'ятий мішок кукурудзи, виробництва компанії «Лімагрейн Україна», реалізується «Бізон-Тех», що свідчить про високий сервіс та довіру покупців.

Зараз компанія «Лімагрейн Україна» пропонує акцію для аграріїв. При покупці посівного матеріалу соняшнику та вивозу до себе на склад до 1 жовтня фермер отримує додатково + 12% посівного матеріалу, до 1 листопада— 9%, до 1 грудня — 6% - відповідно.

Нагадаємо, що захід провели на полях господарства «Алоінс-Агро», яке входить до агрохолдингу LANDFORT (група компаній BKW) в Запорізькій області.

Виконано за допомогою Disqus