FAW представить нові моделі вантажних автомобілів

23 серпня 2019 111 0
FAW представить нові моделі вантажних автомобілів
ais.uaFAW представить нові моделі вантажних автомобілів

Група компаній АІС, ексклюзивний дистриб’ютор автомобілів FAW в Україні, планує вивести на український ринок п’ять нових моделей у наступних категоріях: легкові, легкі комерційні, середньотонажні та великовантажні. Більшість з них з’являться у продажу до кінця року. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу АІС. 

Перша модель — легковий автомобіль компакт-класу в кузові седан FAW B30 з 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 109 к.с. зі 6-ти ступінчастим японським «автоматом» AISIN.

Друга модель — кросовер компакт-класу FAW X40 з 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 109 к.с. та механічною трансмісією. Ці моделі складуть конкуренцію європейським, корейським та китайським брендам в більш доступному ціновому сегменті.

Третя модель — легкий комерційний автомобіль FAW Tiger VR з 2,3-літровим дизельним двигуном Weichai потужністю 110 к.с. з посиленою рамою та ходовою частиною, АБС та ГУР. Вантажопідйомність FAW Tiger VR — до 1,4 т. 

Четверта модель — середньотоннажний вантажний автомобіль FAW Tiger V з дизельним двигуном Cummins потужністю 139 к.с. та трансмісією ZF. Об’єм двигуна — 3,8 л, вантажопідйомність — 4,7 т.
Автомобіль також буде поставлятися з посиленою рамою та ходовою частиною, АБС та ГУР. Моделі складуть конкуренцію комерційним вантажним автомобілям ГАЗ.

П’ята модель — дві модифікації великотоннажних самоскидів FAW J6P 6х4 та FAW J6P 8х4. Потужність двигуна: FAW J6P 6х4 — 375 к.с., FAW J6P 8х4 — 390 к.с. Вантажопідйомність: J6P 6х4 — 19 т, FAW J6P 8х4 — 23,6 т.

Провідні світові компанії Bosch, Wabco, Sachs, ZF, Fast, Eisenmann, TRW, Tenneco та ін. — постачальники комплектуючих для виробництва вантажних автомобілів FAW.

«За підсумком першого півріччя 2019 р. FAW Group виготовила 1,6 млн автомобілів. Компанія представлена у 40 країнах світу, їй належить 28 дочірніх підприємств. У США, ЄС та Китаї працює п'ять Research&Development центрів компанії. Ексклюзивні дистриб'юторські угоди між АІС і China First Automotive Group Corporation (FAW) були підписані в цьому році. Першою моделлю, доступною до покупки стане седан FAW B30. Старт продажу заплановано на жовтень поточного року», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus