Лідерів агробізнесу запрошують на воркшоп «Створення доданої цінності»

2 вересня 2019 34 0
Лідерів агробізнесу запрошують на воркшоп «Створення доданої цінності»
Ukrainian Food Valley

Команда експертів Ukrainian Food Valley запрошує лідерів вітчизняного агробізнесу на воркшоп «Створення доданої цінності», який відбудеться 10-11 вересня в Києві. Про це повідомила прес-служба компанії.

Воркшоп для лідерів агробізнесу — це коли в одному місці збираються представники бізнесу, визнані експерти галузі та супер-викладачі і на прикладі практичних кейсів (реальних бізнес-ситуацій, що відбулись у реальних компаніях) всі разом відпрацьовують навички необхідні для виведення бізнесу на вищий рівень!

Представники першої групи, що стартувала у червні цього року, виступили представники виробничих компаній (500-5000 га), насіннєвих компаній та компаній-дистриб’юторів, які відмітили високу інформативність та практичність навчання.

Навчальна програма воркшопів розроблена провідними експертами UFV, практиками вітчизняного агробізнесу, які є засновниками та власниками успішних компаній, як комплексний навчальний бізнес-курс для лідерів малого та середнього агробізнесу.

Очікувані результати навчання: учасники розуміють принципи стратегування та створення доданої цінності в агробізнесах, в яких працюють, завдяки методиці активного навчання та максимального залучення до роботи над бізнес-кейсами та створенню власних навчальних проектів по завершенню програми.

Кількість місць обмежена. Прийом заявок до 6 вересня.

Детальніше про воркшопи можна дізнатись за посиланням або за телефоном: +38(050)-846-88-82.

Виконано за допомогою Disqus