В Україні стартує третя хвиля бізнес-воркшопів для аграріїв

26 листопада 2019 143 0
В Україні стартує третя хвиля бізнес-воркшопів для аграріїв
papagroup.ruВ Україні стартує третя хвиля бізнес-воркшопів для аграріїв

Громадська спілка Ukrainian Food Valley (UFV) запускає третю хвилю воркшопів для лідерів та власників агробізнесу на тему «Створення доданої цінності в Agrifood». Про це повідомила прес-служба UFV.

«Ми об'єднали провідних експертів  агробізнесу, професійних викладачів і кращі світові бізнес-кейси, і прагнемо поділитися своїм досвідом і знаннями з широкою аудиторією по всій Україні. Наша мета — створення критичної маси прогресивно мислячих підприємців, які в умовах невизначеності будуть здатні розвивати і виводити свій бізнес на новий рівень», — йдеться у повідомленні.

Учасники першої та другої хвилі воркшопів зараз працюють над бізнес-проектами, в цьому їм допомагають наставники-експерт UFV. Презентація проектів запланована на січень 2020 р.

Поспішайте приєднатися до третьої групи воркшопів, яка стартує в Києві 11 та 12 грудня 2019 р. Кількість місць обмежена.

Навчальна програма розроблена провідними експертами Ukrainian Food Valley — практиками вітчизняного агробізнесу, які є засновниками і власниками компаній.

Навчання буде проходити за наступними напрямками:

  • лідерство і ідея бізнесу;
  • створення додаткових цінностей;
  • маркетинг & брендинг продовольчих продуктів;
  • фінанси і ризик менеджмент для МСБ;
  • агро-продовольчі кластери;
  • AgTech і інноваційні практики в агробізнесі.

Детальніше про воркшопи можна дізнатися за посиланням або за тел.: +38 050 846 888 2

Для участі у воркошопах необхідно заповнити анкету

Виконано за допомогою Disqus