В Україні розпочали виробництво міні-тракторів КрАСЗ

10 вересня 2019 8448 0
В Україні розпочали виробництво міні-тракторів КрАСЗ
АІС

Машинобудівний завод «Авто-Холдинг» (м.Кременчук) розпочав складання нової моделі міні-тракторів КрАСЗ 244. Для заводу це перша модель сільгосптехніки, яка випускається з конвеєра. Замовник виробничої програми — «Група компаній АІС». Повідомляє Traktorist.ua.

«КрАСЗ 244 буде представлений в сегменті міні-тракторів потужністю 24 к.с. КрАСЗ 244 оснащується дизельним двигуном КМ-385 з водяним охолодженням, має коробку передач з 4 передніми і 1 задньою швидкістю, що працюють в парі з розподільною коробкою верхнього і нижнього діапазону швидкостей, повним приводом 4х4 з блокуванням заднього диференціала, гідропідсилювачем керма, двома парами гідровиходів, сучасною оптикою. Паливна система досить проста і надійна, не вимагає складного обслуговування і регулювань», — йдеться у повідомленні.

Нова модель міні-трактора буде особливо актуальною для невеликих приватних і фермерських господарств, тваринницьких комплексів, комунальних і будівельних організацій.

Основні сфери застосування трактора:

  • обробіток земельних ділянок різної складності;
  • проведення посівних робіт і збору врожаю;
  • заготівля кормових культур;
  • прибирання снігу або відходів виробництва;
  • перевезення сипучих й інших вантажів.

Наявність в комплектації двох пар гідроклапанів дозволяє розширити перелік використовуваного причіпного та навісного устаткування, серед якого: трьохкорпусний плуг, дискова борона, сінокосарка сегментна, різак роторний, косарка-ботворіз, тракторні граблі, віз, картоплесаджалка дворядна і однорядна, культиватор, навісний обприскувач, фронтальний навантажувач, снігоротор, щітка комунальна та ін.

Наявність передніх і задніх противаг, ширша гума дозволяють збільшити масу транспортування вантажу, покращують прохідність і зчеплення із ґрунтом. КрАСЗ 244 має високу маневровість за рахунок компактних розмірів.

Комфортна і безпечна експлуатація міні-трактора КрАСЗ 244 забезпечується за рахунок підпружиненого широкого сидіння з амортизатором і підлокітниками з двох сторін і ременем безпеки, ергономічного розташування важелів, правостороннього розміщення важеля передач, бічних дзеркал. Передні крила захистять водія від потрапляння сторонніх предметів і бруду. Оптика дозволить працювати в темний час доби.

Продажі КрАСЗ 244 почнуться найближчим часом в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні.

Виконано за допомогою Disqus