Бізон-Тех і Лімагрейн Україна провели спільний День поля на Хмельниччині

13 вересня 2019 93 0
Бізон-Тех і Лімагрейн Україна провели спільний День поля на Хмельниччині
Бізон-Тех і Лімагрейн Україна провели спільний День поля на Хмельниччині

10 вересня на Хмельниччині пройшов День поля, організаторами якого стали компанії Бізон-Тех та Лімагрейн Україна, за участі партнерів Океан Інвест, АгроОнлайн, Cropmax та Precision Planting. Про це повідомляє SuperAgronom.com.

Демо-посіви соняшника та кукурудзи гібридів LG Seeds із захистом Океан Інвест були представлені на полях підприємства ТОВ «Агро-Юг В».

«Ми не перший рік співпрацюємо з Бізон-Тех, Лімагрейн Україна та Океан Інвест і задоволені спільною роботою. Цього року були непрості погодні умови для вирощування культур, але сильні гібриди і ефективний захист допомогли не втратити посіви», — розповів агроном підприємства ТОВ «Агро-Юг В» Анатолій Козак.

У рамках Дня поля відбулась демонстрація дисколапового культиватора AMAZONE Ceus 4000-2TX Super, де всі бажаючі мали змогу оглянути агрегат та подивитись на нього в роботі. 

Про технологію захисту посівів, що застосовувалась на ділянках, розповів регіональний менеджер в Хмельницькій області компанії «Океан Інвест» Сергій Дрозд.

«На кукурудзі і соняшнику був проведений інтенсивний захист. Жодне заплановане внесення не було пропущене. У ефективності препаратів сумніватись не доводиться, їх результат видно на рослинах», — говорить фахівець.

На важливості застосування сучасних методів виробництва акцентував увагу спеціаліст з точного землеробства компанії «Бізон-Тех» Дмитро Граца.

«Наразі землеробство дійшло до того, що кожен сантиметр на полі має значення. Пересіви, зайві обробки, нерівномірний висів – усе це має суттєвий вплив на майбутній результат. Precision Planting пропонує знайти ці огріхи і усунути їх», — зауважив Дмитро Граца.  

Виконано за допомогою Disqus