Аграріям пропонують нову систему харчування в польових умовах

27 вересня 2019 1023 0
Аграріям пропонують нову систему харчування в польових умовах

Компанія «Пирятинський делікатес» розробила систему харчування для агропідприємств під час сезонних польових робіт під ТМ Portion. Про це повідомляє Latifundist.com з посиланням на прес-службу компанії.

«Пирятинський делікатес» виробляє на власному підприємстві асортимент супів, каш під ТМ Portion і використовує для упаковки страв спеціальний багатошаровий ламінований реторт-пакет, що дозволяє транспортувати їжу на поля, довго зберігати при кімнатній температурі, швидко розігрівати страви без вогню і споживати їх прямо з пакету.

На основі обідніх страв з використанням додаткових продуктів таких, як галети, сухарі, чай, кава, приправи, столові прилади, компанія комплектує сніданки, обіди та вечері», — відзначили в компанії.

Продукція розроблена за участю Інституту громадського здоров'я ім. А.Н. Марзєєва НАМН України. Продукція під ТМ Portion готується методом автоклавування, де проходить процес стерилізації в паровому статичному автоклаві при високій температурі і тиску. Крім того, кожна партія виробленої продукції проходить дослідження за показниками якості в лабораторіях.

Також «Пирятинський делікатес» поставляє замовнику вже готові обіди, що дозволяє аграріям скоротити витрати, пов'язані з організацією харчування співробітників.

Крім того, харчові набори робочі беруть з собою в поля, так що компанія-замовник не має потреби в водіях і персоналі для триразової доставки їжі.

«Позитивні відгуки про новий формат польового харчування дозволяють нам говорити про користь даного продукту для аграрного сектора. На прикладі успішної оптимізації системи харчування в агрохолдингу A.G.R. Group ми хочемо донести аграріям переваги нашого продукту. Так, тільки за перше півріччя 2019 р. агрохолдингом було закуплено польових раціонів на суму понад 1,6 млн грн», — прокоментували в компанії.

Крім того, сучасне обладнання створює компанії «Пирятинський делікатес» необхідні умови для розширення кола клієнтів в Україні та виведення товарів ТМ Portion на світовий ринок.

Довідка: Компанія «Пирятинський делікатес» забезпечує готовим польовим харчуванням Міністерство Оборони України, СБУ, Національну поліції і працівників чотирьох сільськогосподарських підприємств в Чернігівський, Полтавській та Київській областях.

Виконано за допомогою Disqus