Сільський Ревізор присвоїв звання соціально відповідальний інвестор 3 фермерам

2 жовтня 2019 88 0
Сільський Ревізор присвоїв звання соціально відповідальний інвестор 3 фермерам
Kurkul.com

На Церемонії нагородження Село Року 2019, яка відбулась 28 вересня у селі Омельник, що на Полтавщині, окрім номінацій для кожного села, увагою не обділили і підприємства, що допомагають їм розвиватися та процвітати.

Соціально відповідальним інвестором у селі Ольгопіль обрано беззаперечно СТОВ агрофірму «Ольгопіль».

АФ «Ольгопіль» засновано у 2000 р. Павлом Каленичем. У користуванні господарства — 4 890 га землі. В Ольгополі 2019 р. планують завершити капітальний ремонт амбулаторії (колись повітової лікарні), яку зусиллями громади та за підтримки директора агрофірми «Ольгопіль» Павла Каленича, як депутата Вінницької обласної ради, вдалось врятувати від закриття.

АФ «Ольгопіль» надає дієву допомогу у проведенні ямкового ремонту на дорогах району та ініціює будівництво доріг в Ольгополі своїм коштом або на умовах співфінансування. Протягом останніх років агрофірма профінансувала будівництво 17 км асфальтованих доріг. Своїм коштом — 5,4 км дороги державного значення.

Соціально відповідальним інвестором в Угерську стала молочна ферма «Мукко». На підприємстві створили 86 робочих місць. Підприємство з радістю допомагає продукцією на різних фестивалях та ярмарках. Також у всіх дітлахів з села є можливість безкоштовно відвідати екскурсію на фермі. А взагалі тільки за травень сюди навідалось більше тисячі людей. 

Нагороду соціально відповідальний інвестор у селі Старий Порицьк отримало ТОВ «Старий Порицьк».

Директор підприємства Микола Юсковець зазначив, що окрім того, що постійно виділяють кошти на дитячий садок та школу, у найближчих планах є зробити капітальний ремонт будинку культури. Раніше учні їздили в Колодяжне та у Луцьк, тоді за пальне також оплачувало підприємство «Старий Порицьк».

Нагадаємо, 28 вересня на церемонії нагородження було обрано переможця Село Року 2019.

Виконано за допомогою Disqus