Проти птахофабрики на Волині розпочато кримінальне провадження

10 жовтня 2019 139 0
Проти птахофабрики на Волині розпочато кримінальне провадження
facebook.comПроти птахофабрики на Волині розпочато кримінальне провадження

Кримінальне провадження проти «Володимир-Волинської птахофабрики» за фактом забруднення земель відходами розпочала місцева прокуратура, повідомляє «УНН».

«Розслідування кримінального провадження за фактом можливого забруднення земель (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 239 ККУ) перебуває на контролі керівництва прокуратури Волинської області, а до першочергових слідчих дій залучені фахівці Державної екологічної інспекціїі», — йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, у мережі Facebook опублікували відео, на якому зафіксовано викиди рідких відходів червоного кольору на території Володимир-Волинського району. За твердженням місцевих ЗМІ, нечистоти ведуть до відстійників компанії «Володимир-Волинська птахофабрика». Журналісти вважають, що відходи, без належної фільтрації, потрапляють у відкритий грунт. Цю ж інформацію підтвердили місцеві екоактивісти, які наголошують, що «Володимир-Волинська птахофабрика» регулярно забруднює навколишнє середовище й не реагує на заклики громадськості вести свою діяльність належним чином.

Виконано за допомогою Disqus