На ринок України виходить новий зернотрейдер — Mak Holding

20 січня 2017 35 0
На ринок України виходить новий зернотрейдер — Mak Holding
Kurku.comНа ринок України виходить новий зернотрейдер — Mak Holding

Компанія Mak Holding, засновником якої є Олександр Пан, починає свою роботу в Україні. Основний напрямок її діяльності — експорт пшениці з Чорноморського регіону та інших країн Європи на світовий ринок. Про це повідомляє Latifundist.com.

«Наша компанія може стати надійним партнером для українського сільгоспвиробника. У цьому змогли вже переконатися наші партнери в Угорщині, Болгарії, Франції, Німеччини та Польщі. Завдяки тому, що ми активно освоюємо сучасні логістичні інструменти та інноваційну аналітику, ми націлені на Міжнародну торгову зернову коаліцію (IGTC), Чиказьку товарну біржу (CBOT), Міжнародну асоціацію торгівлі зерном і кормами (GAFTA) і Американську пшеничне асоціацію (US Wheat Associates)», — зазначили в компанії.

Згідно з інформацією, до переліку послуг компанії входить закупівля і продаж зернових, стандартизація, зберігання та логістика. У галузі стандартизації оцінки якості пшениці Mak Holding застосовує як американську шкалу (Durum, HRS, HRW, SRW, HW, SW), так і європейські критерії

 

 

Виконано за допомогою Disqus