На Agritechnica 2019 презентували перший самохідний обприскувача Lemken Nova 14

13 листопада 2019 189 0
На Agritechnica 2019 презентували перший самохідний обприскувача Lemken Nova 14
Kurku.comНа Agritechnica 2019 презентували перший самохідний обприскувача Lemken Nova 14

На виставці Agritechnica 2019 компанія LEMKEN презентувала перший самохідний обприскувач Lemken Nova 14. У конкурсі «Машина року 2020» він став переможцем у номінації «Захист рослин». Про це на виставці «Агрітехніка 2019» повідомив менеджер з експорту компанії LEMKEN Ян Возік, передає Traktorist.ua.

Обприскувач Nova 14 отримав бак 4800-7200 л, автоматичну систему ведення штанги, високий кліренс 1,6 м. Передні і задні колеса рухаються точно слід у слід завдяки повному приводу. Ширина колії може змінюватися в діапазоні 1,8-2,3 м завдяки телескопічним осям шасі.

За словами Яна Возіка, ідея і розробка обприскувача належить LEMKEN, а комплектуючі купували у перевірених постачальників.

«Ми знаємо, що є більш бюджетні та дорожчі обприскувачі. Ми себе позиціонуємо посередині цього ринку. У LEMKEN всі продукти високої якості і за ціною не найдешевші на ринку. Ось це невелика складність, яка у нас є. Але за низьку ціну іноді не можна отримати високу якість», — зазначив Ян Возік.

Він також додав, що компанія почала займатися обприскувачами з 2005 р., після придбання виробництва обприскувачів компаній Jacoby і RTS.

«Багато років ми мріяли продавати нашим партнерам самохідну техніку. Але самому розробити і створити її нелегко. Ми бачимо, що і в Західній Європі, наприклад, у Франції дуже сильний ринок по самохідним обприскувачам. І в Центральній Європі — в тій же Румунії, Болгарії, Польщі, хоча там трохи інша структура. В Україні ця техніка має великий попит і дуже гарно продається. Тому й було прийнято рішення, що ми хочемо теж зайти на цей ринок. На виставці це перші одиниці самохідної техніки. На наступний рік планується ще кілька одиниць. Вони будуть проходити випробування у Німеччині», — розповів Ян Возік.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою