Аgrilink Україна пропонує аграріям економні обприскувачі Danfoil

17 січня 2020 63 0

Данські обприскувачі Danfoil суттєво відрізняються від своїх «колег» на ринку. У цьому переконалися в українській компанії Goodvalley Ukraine, яка має данських інвесторів та є сестринською компанією сільськогосподарського підприємства Goodvalley Polska у Польщі. Про це йдеться у матеріалі на Kurkul.com.

У 2013 р. компанія вирішила інвестувати в технології. Тоді обрали техніку Danfoil — провідного виробника в галузі польових обприскувачів у Данії.

За словами головного інженера Goodvalley Мортена Альбертсена, у своєму техпарку компанія також мала данські обприскувачі Lindus. Утім, ці обприскувачі набагато затратніші, ніж моделі Danfoil. Для порівняння, типова норма внесення в них 130 л/га, а в ConCorde (Danfoil) — 35-40 л/га.

«Спочатку ми мали один 3000-літровий спреєр ConCorde (Danfoil), потім узяли ще два. Цих трьох машин нам вистачало, щоб закривати усі наші потреби. Також використовували на деяких роботах дві машини традиційного обприскування», — пояснює Мортен Альбертсен.

Відмінність обприскувачів Danfoil порівняно зі звичайними конвенційними, очевидна, підтверджує Андрій Омельченко, представник компанії «Аgrilink Україна», яка спеціалізується на продажі данських обприскувачів Danfoil та низки інших відомих брендів в Україні.

«Філософія «Аgrilink» взагалі полягає у тому, що ми пропонуємо агровиробникам нішеву продукцію, яка має певну концептуальну інноваційну складову. Мається на увазі не просто там, наприклад, лапи по-іншому стоять на культиваторі, чи колеса кругліші. Я кажу про техніку, яка дійсно відрізняється, пропонує концептуально інший підхід у певних агротехнологіях. Це можемо сказати і про машини Danfoil. Їх навіть називають повітряними обприскувачами, адже рідина в них розпилюється на рослини як спрей, а не краплинами, так би мовити, дощовим методом, як це у конвенційних обприскувачів. По-перше, чим вони відрізняються, так це нормою внесення. Машини Danfoil можуть давати від 30 л/га, а деякі наші клієнти в Данії примудряються навіть виходити на показник у 25 л/га. Для порівняння, у  звичайних обприскувачів типова норма внесення — 150-200 л/га», — пояснює Андрій Омельченко.

Друга відмінність обприскувачів Danfoil — це сам принцип роботи.

Бренд Danfoil, що тільки зайшов в Україну, розповідає Андрій Омельченко, на сьогодні стає все відомішим для українського покупця. В Україні вже декілька компаній користуються цими машинами, деякі навіть повністю перейшли на обприскувачі цієї фірми.

Виконано за допомогою Disqus