Ноу-хау від Fliegl: ультразвукове управління внесенням гною

26 листопада 2015 144 0
Ноу-хау від  Fliegl: ультразвукове управління внесенням гною
Kurkul.comНоу-хау від Fliegl: ультразвукове управління внесенням гною

Нова машина для внесення гною Fliegl Slurry Jib має ультразвукове управління, яке чудово адаптується під рельєф поверхні, повідомляє прес-служба компанії Fliegl.

Абсолютними Ноу-хау машини є її управління висотою через ультразвук, система її амортизації, рама конструкції та її легкість. Вимірювання ультразвукових хвиль проводиться при зміні положення залежно від рельєфу поверхні. Це означає, що гній буде вноситися безпосередньо у ґрунт. Тиск ковзаючого черевика налаштовується за допомогою ультразвукового пристрою до 8-10 кг на кожен черевик.

Сталева конструкція рами розподільника базується на трикутній формі і розділена по блокам (розкладний рукав з лівого і з правого боку з подовженням). Балка з розпилювачами розділена на дві частини і висувається в обидві сторони. Рама конструкції служить трубопроводом. Це означає, що рідкий гній проходить під тиском безпосередньо через оцинковану раму.

Розкидувач не закріплений жорстко на бочці, а знаходиться у підвішеному стані. Завдяки цьому Fliegl Slurry Jib не потрібно приймати на себе удари, внесення гною тепер проводиться рівномірно, навіть, на нерівній поверхні. Розподільник на 1,5 т легше, за аналогічні машини. Це означає істотне зниження загальної ваги транспортного засобу, більш зручне водіння, менше зношення коліс, зниження витрат на паливо, іншими словами — дбайливе ресурсовикористання. З іншого боку, це сприяє значно меншому ущільненню грунту.

Виконано за допомогою Disqus