Комбайн ROPA Keiler пройшов бойове крещення

23 листопада 2015 113 0
Комбайн ROPA Keiler пройшов бойове крещення
Kurkul.comКомбайн ROPA Keiler пройшов бойове крещення

ROPA представила нові одно- і дворядні картоплезбиральні комбайни Keiler у серійному виробництві, повідомляє прес служба компанії.

Нова розробка системи управління машиною пропонує комфортне використання і забезпечує високу добову продуктивність, в той же час, комбайн дуже бережно збирає коренеплоди. Особливо варто відзначити повністю гідравлічний привід з можливістю автоматичного регулювання числа обертів всіх очищувальних елементів.

Від швидкості ВОМ 650 об/хв на ВОМ з 1000 об хв у Keiler 2 і 450 об/хв на ВОМ з 540 об/хв у Keiler 1 всі чистячі елементи максимально забезпечуються маслом завдяки гідравліці з визначенням навантаження (Load Sensing).

Для адаптації до різних умов збирання врожаю чистячі елементи можуть контролюватися індивідуально, незалежно від числа обертів двигуна від 0 до максимальної швидкості — без натискання на педаль газу.

Keiler 2 — це дворядний причіпний картоплезбиральний комбайн з розміром бункера приблизно 8 т. У 2015 р. він, як модель попередньої серії був вперше широко протестований на практиці в Європі (від Франції до Польщі) й успішно пройшов своє перше бойове хрещення. На терміналі ISOBUS, а також на сенсорному дисплеї, можливе налаштування висоти, швидкості всіх відвідних вальців, а також швидкості голчастих транспортерів.

Keiler 1 — це однорядний причіпний картопляний комбайн з розміром бункера 6 т. Він був розроблений спеціально для клієнтів з підвищеними вимогами до якості (столова картопля) і, в той же час, комбайн ретельно очищує відділення трави. Для цього сепаруючі транспортери і транспортер бадилля виконані з гідравлічним приводом. Завдяки системі Load Sensing в машині гідравлічно встановлюється число обертів голчастих транспортерів.

Виконано за допомогою Disqus