ROPА презентувала новий погрузчик Maus 5 R-Concept

24 листопада 2015 68 0
ROPА презентувала новий погрузчик Maus 5 R-Concept
Kurkul.comROPА презентувала новий погрузчик Maus 5 R-Concept

ROPA презентувала новий погружчик Maus 5 R-Concept, повідомляє сайт компанії.

Загальна концепція машини з доведеними до ідеалу продуктивністю і прийомом шириною 10,2 м, об'єднує в собі практичні розробки за останніми технічними інноваціями. Рукав довжиною 9 м гарантує максимальну стійкість навіть при перевантаженні.

Модернізована кабіна R-Cab забезпечує водієві робоче місце екстра-класу з чудовим обзором. R-Concept об'єднує новий, інтуїтивно зрозумілий підхід в експлуатації. Великий 12,1 дюймовий скляний сенсорний екран з Wi-Fi інтерфейсом являє собою інформаційний і командний центр машини. Звідси водій контролює всю погрузчик, отримує інформацію про робочий стан і дані продуктивності, налаштовує інтенсивність очищення, а, отже, і результат роботи.

Maus 5 R-Concept

Надійна, розширена до 10,2 м система прийому складається з 18 очищувальних вальців (з нанесеним твердим покриттям), які забезпечують ефективне відділення грунту і бур'янів. У ККД системи потужного приводу інтегрований дуже економічний двигун Mercedes-Benz OM 936 LA, потужністю 260 кВт/ 34л.с., і об`ємом 7,7 л. Привід працює в автоматичному режимі зі зменшеним числом обертів двигуна при навантаженні, а також забезпечує достатній запас потужності в екстремально важких умовах.

Трансформація Maus 5 в транспортне положення, а саме складання на компактну транспортну ширину — 3 метри, і довжину в 14,97 м, відбувається повністю автоматично з кабіни за допомогою тільки одного елемента управління. Для ефективної передачі потужності навантажувача працює гідравлічна система з удосконаленим передавальним числом оборотів редуктора, яка забезпечує високу пропускну спроможність з самим незначним споживанням палива при дуже спокійних 1200 об/хв .

Основна рама складається із зварених лазером профілів і забезпечує ще більшу стабільність. Всі блоки функціональні, наочні і побудовані відповідно до зручного сервісного обслуговування.

Виконано за допомогою Disqus