Vredo презентує аграріям новий розкидач рідких добрив

17 лютого 2020 50 0
Vredo презентує аграріям новий розкидач рідких добрив
Traktorist.ua

Нідерландський виробник сільгосптехніки Vredo розробив новий органічний інжектор для розкидачів рідких добрив. Цього року з конвеєра зійдуть перші 6 прототипів, а в продаж надійдуть з наступного року. Повідомляє Traktorist.ua.

Найважливішою зміною у порівнянні з попередником ZB3 є те, що відтепер елементи підвішені на торсіонних пружинах разом з автомобілем. Крім того, розкидач міндобрив набагато легший за свого попередника. Його ширина — 9 м, а вага — 2 660 кг, що приблизно на 500 кг менше за попередню модель.

Ще однією особливістю є те, що Vredo надав перевагу новому подвійному підшипнику зі спеціальним ущільненням на кожен диск. Його більше не потрібно змащувати. Кількість змащувальних ніпелів на інжекторі таким чином зменшилася до шести.

З новим розкидачем Vredo дотримується дводискової системи, яка утворює V-подібну форму в газоні. Але деякі клієнти, наприклад, фермери, які займаються землеробством, навесні використовують для внесення рідкого гною дренажний шланг — надають перевагу одному опуклому дискові на вологому ґрунті. Спеціально для таких клієнтів Vredo може обладнати інжектор декількома опуклими дисками.

Виконано за допомогою Disqus