John Deere та Vogelsang створили високоточний розкидач рідкого гною

25 листопада 2019 37 0
John Deere та Vogelsang створили високоточний розкидач рідкого гною

Компанія John Deere спільно з Vogelsang створили високоточний розкидач рідкого гною. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Машину оснащено новою технологію клапанів з повітряними сильфонами у випускних патрубках розподільних пристроїв для відключення окремих секцій штанги, яку розробила компанія Vogelsang. Сильфон закриває окремі секції штанг або групи секцій, щоб звільнити відповідні випускні отвори, а оператор відповідно спускає повітря.

Таке електропневматичне управління окремими шлангами забезпечує швидке і точне перемикання. Штанги доступні в версіях з керуванням як одним шлангом, так і об'єднаними секціями.

«Високу точність розподілу рідкого гною забезпечує комбінація системи управління секціями ExaCut ECQ від John Deere та автоматична система секціонування Comfort Flow Control (CFC) від Vogelsang. Кожна конкретна форсунка розпилювача задіюється строго відповідно до GPS-координатами машини, що дозволяє уникнути надмірного або недостатнього надходження поживних речовин в рослини», — ідеться в повідомлені.

Секційне управління John Deere сумісне з усіма поширеними сигналами супутникової корекції від SF1 до RTK. Це дозволяє повністю автоматично контролювати до 255 секцій штанги з точністю +/- 3 см в раніше визначених областях поля.

Повна інтеграція обох систем в операційний термінал John Deere дозволяє системам ExaCut ECQ і CFC забезпечити точне внесення гною.

Додаткова інтеграція датчика гною HarvestLab 3000 від John Deere дозволяє безперервно вимірювати вміст поживних речовин в суспензії. Датчик HarvestLab сертифікований організацією DLG для точності вимірювань з азотом і фосфором.

Виконано за допомогою Disqus