У Аграрного фонду викрали цукру на 300 млн грн

23 листопада 2015 52 0
У Аграрного фонду викрали цукру на 300 млн грн
Kurkul.comУ Аграрного фонду викрали цукру на 300 млн грн

Правоохоронні органи Черкаської області не порушили кримінальну справу по факту викрадення державного цукру вартістю 300 млн грн, що належить ДСБУ «Аграрний фонд». Про це розповів в.о. генерального директора «Аграрного фонду» Олег Липовий, повідомляє прес служба відомства.

«19 листопада ми подали заяву про розкрадання державного майна до УМВС Черкаського району Черкаської області. Однак протягом доби заява не була розглянута і не була внесена до Єдиного реєстру досудових рішень», — заявив Олег Липовий.

За його словами, відмова розглядати заяву свідчить про бездіяльність УМВС Черкаської області та Прокуратури Черкаської області, оскільки кримінальна справа щодо розкрадання державного цукру так і не була порушена.

За попередніми даними, 19 листопада група невідомих осіб намагалася викрасти цукор, який належить «Аграрному фонду». Зловмисникам вдалося вивезти 10 т цукру-піску. До складських приміщень, у яких зберігається близько 30 тис. т цукру, увійшли близько 50 невідомих у військовій формі з метою його вивезення. Згодом зі складів виїхала машина місткістю 10 т, завантажена цукром.

Представники «Аграрного фонду» звернулися до правоохоронних органів, і на місце події прибули представники УМВС України в Черкаській області, однак вони не перешкоджали невідомим у їх діях.

Виконано за допомогою Disqus