Негода пошкодила дощову машину компанії ВаріантАгроБуд

26 лютого 2020 143 0
Негода пошкодила дощову машину компанії ВаріантАгроБуд

Циклон «Юлія», який пройшов Україною 24 лютого, наробив лиха в Херсоні. Вітер, який місцями досягав 30 м/c залишив людей без світла, повалив білборди, світлофори і дерева, а також пошкодив фермерські господарства. Ураган також пошкодив дощову машину виробництва «Варіант Агро Буд» ШКДМ 260Н в одному з господарств Херсонщини, повідомляє прес-служба компанії. 

Машина зимувала в полі без колес, на опорах і шквальний вітер звалив декілька секцій додолу. Зазначено, що сама башня дощової машини та її основні вузли не постраждали, завдяки анкерним кріпленням.

 «Те, що сталось є наслідком природних катаклізмів. Завдяки оперативності сервісної бригади виробника машин ми зможемо почати сезон вчасно і з справною технікою», – прокоментував ситуацію постраждалий фермер. 

На місці події вже працює сервісна бригада ТОВ «Варіант Агро Буд».

«Якість нашого обладнання покращується кожного року. Окрім цього ми вдосконалюємо нашу сервісну службу, що дозволяє нам реагувати на подібні випадки протягом 24 годин. Саме це є нашою перевагою перед зарубіжними виробниками, тому що вони не зможуть забезпечити оперативність на такому рівні», – коментує директор напрямку дощової техніки Даниіл Шуфані.

Читайте також: На Україну насуваються складні погодні умови

Виконано за допомогою Disqus