Милованов очолюватиме міністерство агрополітики до підписання земельного закону

4 березня 2020 67 0

Тимофій Милованов працюватиме на посаді міністра агрополітики до підписання та реалізації земельної реформи. Про це AgroPolit.com повідомили джерела в уряді та парламенті.

Напередодні, на вечірній зустрічі з фракцією, президент Володимир Зеленський запропонував реанімувати Мінагрополітики та призначити аграрним міністром Тимофія Милованова. Згодом з'явилась інформація, що він відмовився від пропозиції.

За наданою інформацією, Тимофію Милованову запропонували залишитися, поки не буде знайдено кандидатуру на заміну, а саме до прийняття закону про ринок землі.

«Цього дуже чекають міжнародні кредитори, які просили відкриття ринку – це Світовий банк та МВФ. Тож Тимофій Милованов буде міністром аграрної політики. А коли буде прийнято земельну реформу, він піде, передавши крісло наступнику. Хто це буде? – якщо зважити, що в Офісі президента розглядали дві кандидатури Романа Лещенка та Миколу Сольського то можна очікувати, що за місяць хтось з них очолить міністерство», – розповіла у Телеграм-каналі головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова.

Читайте також: Зеленський запропонував призначити аграрним міністром Милованова

Виконано за допомогою Disqus