В Україні запустили земельний довідник

11 березня 2020 269 0
Запустили «Земельний довідник України 2020»
Запустили «Земельний довідник України 2020»

«Земельний довідник України 2020» — це детальна база даних про земельний фонд нашої країни та зручний гід по земельній реформі. Розробниками довідника стала команда AgroPolit.com та Feodal.online (автоматизований сервіс з отримання та моніторингу відомостей про земельні ділянки) за підтримки компаній Arzinger та Ощадбанк.

«Мораторій на продаж землі сільгосппризначення в Україні продовжували 10 разів. За 28 років впровадження земельної реформи за цією темою накопичилося дуже багато розрізненої інформації. Ми систематизували та зібрали у зручному форматі інфографіків все, що треба знати по цій темі. Це особливо важливо напередодні запуску ринка землі в Україні», — зазначила головний редактор AgroPolit.com Наталія Білоусова.  

У довіднику можна дізнатися про місце України на земельній мапі Європи; отримати актуальні цифри по земельним ділянкам с/г призначення, паям, державним та землям у комунальній власності ОТГ. Також аграріям, потенціальним покупцям, інвесторам, та фінансовим установам буде корисна інформація, хто і скільки обробляє землі в Україні, скільки коштує державна та приватна земля. Важливим розділом є динаміка цін на землю в Європі після відкриття ринку. 

«В Україні дуже багато говорять про ринок землі, політики часто маніпулюють цифрами по цій темі. При роботі над «Земельним довідником України» ми ретельно збирали та перевіряли дані Держстату, Держгеокадастру, Agropolit.com, Feodal.online, Latifundist.com, Kurkul.com, щоб мати чітке розуміння ситуації в агросекторі та відповісти на численні запитання аграріїв», — розповів засновник сервісу Feodal.online Андрій Дем’янович

Завантажити довідник можна безкоштовно, перейшовши за посиланням.  

Виконано за допомогою Disqus