Фермери зможуть дізнатись про зміну власника земельної ділянки онлайн

25 березня 2020 2510 0
Фермери зможуть дізнатись про зміну власника земельної ділянки онлайн
Kurkul.com

На ринку України вже другий рік працює автоматизований онлайн-сервіс Feodal.Оnline. Цей ресурс став надійним помічником для фермерів та великого агробізнесу з отримання й моніторингу відомостей про земельні ділянки. Про це йдеться у спецпроекті «Аудит землі з сервісом Feodal.Online: як убезпечити свій головний актив?» на Kurkul.com.

Сервіс Feodal.Оnline з розширеним функціоналом ідеально підійде для аудиту власного земельного банку та перевірки роботи підлеглих для власників аграрного бізнесу. Ще буде корисним для спостереження за земельними банками конкурентів. А для контролю за змінами власників земельних ділянок завжди є в нагоді стандартний функціонал Feodal.Оnline на основі даних з реєстру Держгеокадастру.

«У першу чергу такі можливості будуть дуже цікаві директорам агропідприємств — для загальної оцінки земельного банку, керівникам відділів землевпорядкування — для організації злагодженої роботи всіх спеціалістів. Ще нові можливості корисні для юристів агрофірм — так стає легше контролювати конкурентів та вчитися передбачати їхні дії. Моніторинг за кодом ЄДРПОУ також можуть використовувати і бухгалтери для того, щоб звіряти дані для оперативної подачі змін до декларації платника єдиного податку», — розповідає засновник сервісу Feodal.Оnline Андрій Дем’янович.

Виконано за допомогою Disqus