Агробренди продовжують працювати в умовах карантину

6 квітня 2020 70 0
Агробренди продовжують працювати в умовах карантину
Kurkul.com

Незважаючи на карантинні обмеження, команда організаторів «ІнтерАГРО 2020» активно готується до 13-ої міжнародної виставки сільгосптехніки, яка відбудеться восени, 26-29 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі. Вони також розповіли, як проходить карантин їхніх учасників. Про це Kurkul.com повідомили організатори «ІнтерАГРО 2020».

За їх словами, компанії-учасники продовжують працювати, готуватися до посівної, а також знаходять нові способи презентації своїх новинок.

Компанія New Holland Agriculture, не дивлячись на карантин і кризу, розпочала весняно-польові роботи. Наразі 56 нових тракторів New Holland поїхали працювати на полях ІМК.

KUHN-Україна також плідно працює та вже встигла презентувати новий самохідний обприскувач KUHN STRONGER, який призначений для обробки рослин на всіх фазах росту будь-якими видами ззр, внесення добрив, мікродобрив і десикації.

З початком весняно-польових робіт в Україні, на поля вийшли й агрегати BEDNAR. Компанія і далі продовжує активну роботу для аграріїв, забезпечуючи їх технікою та запчастинами, необхідними для посівної і не тільки, однак в компанії зазначають, що в такий період дещо обмежили свої подорожі та активну виїзну діяльність.

Не зупиняє свого виробництво й компанія AMAZONE. Нещодавно вона розширила асортимент продукції фронтальним баком FT 1502. Особливістю FT 1502 є 100% інтеграція у навісний обприскувач за допомогою електронної системи управління рівнем наповнення FlowControl на терміналі ISOBUS.

В свою чергу, компанія Väderstad Україна прийняла рішення не залишатися осторонь і як учасники Української біржі благодійності у рамках програми «Захистимо Україну від COVID-19» виділили 100 000 грн на закупівлю засобів захисту для закладів первинної медицини Жашківського та Ставищанського районів.

Maschio-Gaspardo Україна під час пандемії зберігає позитивний настрій і працює у звичайному режимі, вживаючи необхідні заходи щодо запобігання виникненню та розширенню COVID-19. А також, компанія готується до посівної і робить все залежне для її успішного початку.

Завод Berthoud продовжує свою роботу: і виробництво, і логістика, як обприскувачів, так і запасних частин, функціонують. Навіть в Італії на дезінфекцію вулиць вийшов BERTHOUD FRUCTAIR з іншими сільськогосподарськими обприскувачами.

Продовжує працювати у звичному для себе режимі компанія LEMKEN. Для того, щоб гарантувати безупинне виробництво продуктів харчування, в компанії створили внутрішню робочу групу для протидії поширенню COVID-19 із самого початку спалаху пандемії. Компанія продовжує сіяти та демонструвати нові сівалки точного висіву Azurit 9, які оснащені інноваційною технологією DeltaRow.

«Завод Кобзаренка» також продовжує працювати з посиленими заходами профілактики. Наразі він виготовляє техніку лише за попереднім замовленням. Нещодавно компанія презентувала розкидач мінеральних добрив із електронною системою, яка забезпечує точне та рівномірне внесення.

Читайте також: Експерт розповів, скільки сільгосптехніки потрібно фермерському господарству

Виконано за допомогою Disqus