У ВР розглянуть 13 постанов щодо скасування закону про ринок землі

10 квітня 2020 124 0
У ВР розглянуть 13 постанов щодо скасування закону про ринок землі
Kurkul.com

На позачерговому засіданні Верховна рада розгляне 13 постанов про скасування закону про ринок землі. Про це під час брифінгу за підсумками наради з керівництвом фракцій та груп парламенту й за участі представників уряду повідомив глава парламенту Дмитро Разумков, інформує AgroPolit.com.

Він повідомив, що позачергове засідання парламенту відбудеться 13 квітня та розпочнеться орієнтовно о 14-й.

Зазначається, що у випадку відхилення цих постанов підписання закону буде розблоковане для глави парламенту та відповідно для президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, 1 квітня У Верховній Раді було зареєстровано сім проєктів постанов про скасування рішення парламенту про відкриття ринку землі.

Читати за темою: Ринок землі: реакція соцмереж на закон про землю

Онлайн-асистент фермера сайт Kurkul.com продовжує досліджувати український аграрний ринок та ділитись результатами з вами. Настав час підвести підсумки та поглянути, як змінились фермери в Україні за останні роки.

Якщо вам цікаво, скільки земель обробляють фермери в Україні, якими напрямками вони займаються і в яких регіонах працюють, скільки з них займаються тваринництвом, переходьте за посиланням та заповнюйте анкету.

Виконано за допомогою Disqus