Horsch випустив нове ґрунтообробне знаряддя Omnis FT

23 травня 2020 101 0
Horsch випустив нове ґрунтообробне знаряддя Omnis FT
traktorist.ua

Німецька компанія Horsch представила нове ґрунтообробне знаряддя Omnis FT, що забезпечує рівномірну інфільтрацію води, прогрівання ґрунту, подрібнення і перемішування рослинних решток. Про це йдеться на Тraktorist.ua.

За словами виробника, Omnis FT призначена для обробітку ґрунту, що ущільнює та забезпечує рівномірність його поверхні, а також правильно розподіляє рослинні рештки після проходу комбайна.

«Omnis FT має можливість працювати на різній глибині. За допомогою агрегату ґрунт можна обробляти до 28 см ретельно по всій робочій ширині машини. Агрегат забезпечує рівномірну інфільтрацію води, рівномірне прогрівання ґрунту, змішування решток та ґрунту, створюючи ідеальне середовище для оптимального росту коренів», – повідомляється у компанії.

Великою особливістю знаряддя вважаються шини великого діаметру для транспортування та експлуатації на місцях, що запобігає застряганню машини. 

«Доступний широкий спектр варіантів обладнання залежно від польових умов. Зокрема коток, вирівнювальні зубці або триштангова важка борона для комплектації задньої частини агрегату. Для агрегатування бункера для добрив або фінішера тягового типу є додаткова  задня навіска», – йдеться у повідомленні. 

Читати за темою: Horsch презентував нові моделі стерньових культиваторів Joker

Виконано за допомогою Disqus