Фермери Запоріжжя експортуватимуть ячмінь до Китаю

7 червня 2020 524 0
Фермери Запоріжжя експортуватимуть ячмінь до Китаю

Державні фітосанітарні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області почали обстеження посівів ячменю, які планують експортувати до Китаю. Про це повідомляється на verge.zp.ua.

Станом на 3 червня, вже обстежено посіви в Веселівському районі загальною площею 354,328 га, Новомиколаївському — 140,92 га, Запорізькому — 194,62 га та в Оріхівському районі — 641,813 га.

За результатами фітосанітарної експертизи, в разі відсутності карантинних організмів, на підставі висновку, інспектором оформляється акт обстеження посівів з подальшим присвоєнням реєстраційного номера виробничої дільниці вільної від карликової сажки на поле, згідно якого буде здійснено експорт врожаю до Китаю.

«Особа, яка має намір здійснювати експорт кукурудзи, сої або ячменю до КНР має написати заяву на проведення обстежень посівів і направити цю заяву електронною поштою до державних фітосанітарних інспекторів, відповідно до зони обслуговування (району), з подальшим відправленням оригіналів документів до Головного управління Держпродспожівслужби в Запорізькій області», — підсумували у відомстві.

Читати за темою: Ухвалено постанову щодо спрощення міжнародної торгівлі зерном

Виконано за допомогою Disqus