В Україні прогнозують грози зі шквальним вітром

12 червня 2020 151 0
В Україні прогнозують грози зі шквальним вітром
Kurkul.com

Завтра, 13-го червня, майже на всій території України пройдуть короткочасні опади, лише на сході та частково в центральних областях без опадів. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

В Івано-Франківській області опади пройдуть інтенсивніше, їх кількість місцями досягатиме 10-16 мм. Найбільш несприятливі погодні умови відчують на собі жителі західних областей. Передбачаються грози, зливи, шквальний вітер та велика ймовірність, що північний вітер принесе навіть град. Температура повітря 13 червня ще триматиметься на високих позначках.

У нічний час на заході +15...+20 °C, на решті території +18...+22 °C. Денна температура в північних, центральних та східних областях складе +28...+35 °C, на півдні +24...+32 °C. Прохолодніше на заході +24...+31 °C.

Починаючи з 14 червня наближається холодний атмосферний фронт, який принесе бажану прохолоду. Температура повітря опуститься на 3-4 °C. Дощі охоплять всю територію України. Найбільше опадів очікується в Чернівецькій та Івано-Франківській областях їх кількість місцями досягатиме 12-20 мм. Західні області знову опиняться в епіцентрі негоди.

Виконано за допомогою Disqus