Головою Запорізької ОДА призначено аграрія Віталія Боговіна

12 червня 2020 426 0
Головою Запорізької ОДА призначено аграрія Віталія Боговіна

Віталія Боговіна, який раніше був одним зі співвласників групи компаній BKW Group, офіційно призначено на посаду голови Запорізької ОДА, інформує Latifundist.com.

Віталія Боговіна представив перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофимов. Він зазначив, що новий голова Запорізької ОДА є успішним аграрієм і енергійною людиною.

«Для мене честь очолити область, де я живу і працюю. В той самий час, я розумію, які очікування щодо моєї діяльності у Президента України, Кабінету міністрів і жителів нашої області. Я відчуваю відповідальність за те, як повинен жити мій рідний край. Я готовий до цієї відповідальності. Тому я буду втілювати програму з розвитку нашої області, яка, впевнений, може стати стартапом і прикладом для всіх областей України», — прокоментував Віталій Боговін.

Довідково: Віталій Боговін у 2006 р. заснував компанію «Бізон-Тех 2006» в Запорізькій області. У 2010 р. спільно з Вадимом Коверніком створили агрохолдинг LANDFORT і у 2016 р. об'єднали всі активи в BKW Group. 11 червня 2020 р. Віталій Боговін вийшов з числа співзасновників BKW Group.

Виконано за допомогою Disqus