Через карантин виробник перепілок налагодив новий канал збуту

17 червня 2020 462 0
Через карантин виробник перепілок налагодив новий канал збуту
pixabay.com

На Львівщині фермер, який займається вирощенням перепілок, попри втрату до 50% загального збуту через закриття кафе та ресторанів під час карантину, зміг налагодити новий канал реалізації птиці. Про це повідомляє gazeta.ua.

Назар Фомін, вирощує перепілок та продає свіже м’ясо і яйця птиці під брендом «Файний вуйко». Під час карантину був змушений шукати нових клієнтів.

«Вирішили зосередитися на цільовій аудиторії — молодих мамах. Запустили рекламу, де протиставили м'ясо перепілок курці чи індику. Його користь порівняли з м'ясом кроля. Саме його часто дають на прикорм дітям як дієтичне та корисне. За 10 днів реклами з тижня до тижня маємо приріст продажів населенню на рівні 45%», — пояснює фермер.

Клієнтам продає два варіанти свіжого охолодженого м'яса перепілок. Це бульйонний набір по 130 грн/кг. Для дітей купують м'ясо молодої птиці віком до двох місяців по 150 грн/кг. Копчених перепілок продає по 300 грн/кг. Лоток яєць у 20 шт коштує 25-30 грн. За 85-90 грн незабаром можна буде придбати тушонку.

Читати за темою: На Львівщині у промислових масштабах вироблятимуть жаб’яче м’ясо

Виконано за допомогою Disqus