Мінекономіки та UkraineInvest допоможуть аграріям залучити іноземні інвестиції

22 червня 2020 217 0
Мінекономіки та UkraineInvest допоможуть аграріям залучити іноземні інвестиції
Kurkul.com

Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України разом з представниками Державної установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (ДУ Юкрейнінвест, UkraineInvest) 19 червня представили проекти в аграрному секторі, які потребують залучення інвестицій. Про це повідомила прес-служба Інформаційно-аналітичного порталу АПК-України.

«Аграрна та харчова промисловості цікавлять іноземних інвесторів, водночас, українські підприємства потребують залучення капіталу. Завдання «Офісу із залучення та підтримки інвестицій» — звести українських підприємців з інвесторами та дати можливість співпрацювати. Ми шукаємо проекти, глибоко економічно обґрунтовані, які зможемо презентувати іноземним партнерам. Після презентації проекту, проводимо його оцінювання і даємо свої пропозиції. Також до нас можна звертатися з питань удосконалення регуляторної політики. Якщо ви бачите, що ваш проект важливий, але існує регуляторне обмеження чи інший адміністративний бар’єр, ви можете звертатися до нас», — зазначив Сергій Цівкач, керівник ДУ Юкрейнінвест.

Зокрема, були представлені проєкт з насінництва, переробки картоплі, виробництва ветеринарних вакцин, глибокої заморозки ягід, грибів та овочів, виробництва ферментованих сирів, модернізація системи зрошення, будівництва заводу дитячого харчування та інші.

Нагадаємо, що UkraineInvest є підрозділом секретаріату Кабміну, створений у 2018 р. та відповідає за залучення та супроводження іноземних інвестицій.

Виконано за допомогою Disqus