У жовтні відбудеться міжнародна виставка ІнтерАгро 2020

22 червня 2020 78 0
У жовтні відбудеться міжнародна виставка ІнтерАгро 2020

«ІнтерАГРО 2020» відновлює свою діяльність і вже восени відбудеться 13-та міжнародна виставка сільськогосподарської техніки та обладнання, на якій аграрії матимуть можливість побачити останні розробки від світових та вітчизняних виробників. Про це Kurkul.com повідомили організатори «ІнтерАГРО 2020».

За інформацією, виставка відбудеться 26-29 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі.

У програмі «ІнтерАГРО 2020» будуть розглянуті всі проблеми цьогорічної весни, адже аграрії зазнали значних збитків не лише через коронавірус, а й погодні умови та глобальні зміни клімату. Головними факторами, які завдали шкоди, зазначають відсутність снігу взимку, дощів, обміління річок, посуха.

Також, за оцінками впливових експертів, найбільше від карантину, а саме від закриття ринків, постраждали малі фермери, які вирощують овочі та фрукти. Пандемія відчутно вплинула на дистрибуцію та продаж техніки під час посівної.

«Виставки є унікальними бізнес-платформами для презентації останніх новинок, інновацій, нетворкінгу, нових контрактів, зростання продуктивності та експорту. Вони важливі для швидкого і стабільного функціонування економіки та будуть особливо потрібні зараз. Впевнені, що виставки вкрай необхідні для того, щоб запустити економічне відновлення», — зазначають організатори.

Виконано за допомогою Disqus