На Тернопільщині фермер намагався себе спалити через втрату коштів на посіви

24 червня 2020 4081 0
На Тернопільщині фермер намагався себе спалити через втрату коштів на посіви
kurkul.com

У Тернополі фермер намагався вчинити самогубство — виліз на рекламний щит, облився бензином та намагався підпалити себе. Змінити свій намір його зміг вмовити прокурор області. Про це інформує mediator.te.ua.

За повідомленням, чоловік виліз на металеву конструкцію над білбордом, облив себе бензином, та прив’язався до флагштока прапора. На металевій опорі чоловік провів близько години. На місце виїхали оперативні служби Тернополя, обгородивши кільце.

«Усні вмовляння на відстані не допомогли, тому до порушника громадського порядку піднявся прокурор Тернопільської області  — Петро Бойко. Після 5 хвилинної розмови чоловіки спустилися», — пише видання.

Зазначається, що фермер із Хмельничччини, який намагався себе спалити, протягом кількох останніх діб сидів під прокуратурою Тернопільської області з плакатом. Таким чином хотів привернути увагу громадськості до своєї проблеми — майнового конфлікту, що призвело до втрати коштів на посіви.

«З даного приводу відкрито кримінальне провадження, яке скерували на розслідування на Тернопільщину. Чоловік же домагається, щоб справу повернули розслідувати на Хмельниччину», — йдеться у повідомленні.

Читати за темою:

Виконано за допомогою Disqus