Компанія ВНІС запускає програму страхування посівів озимого ріпаку

26 червня 2020 42 0
Компанія ВНІС запускає програму страхування посівів озимого ріпаку

З 1 липня 2020 р. «ВНІС» запускає програму страхування «ФЕНІКС», яка передбачає отримання компенсації при втраті посівів озимого ріпаку через погодні умови на 100% площ. Про це Kurkul.com повідомили в прес-службі компанії.

Для участі в програмі у період з 1 липня до 15 вересня агровиробнику необхідно придбати насіння ріпаку ТМ ВНІС у кількості від 10 посівних одиниць. Серед придбаного насіння мають бути: Редстоун, Блекстоун, Халк, Грім, Паркер 2020 р. врожаю та Блекстоун 2019 р. врожаю.

До числа погодних ризиків, які передбачають отримання компенсації, належать: вимерзання, ожеледь, випрівання, вимокання, льодова кірка, заморозки.

«Гібриди ріпаку ВНІС мають високий генетичний потенціал врожайності та високу стійкість до стресових факторів. Фахівці компанії підберуть найоптимальніший гібрид для Вашої кліматичної зони вирощування та консультаційно супроводжуватимуть протягом всього сезону вирощування. При цьому, учасник програми отримує компенсацію на 100% площі втрачених посівів через можливі погодні ризики», — зазначили у «ВНІС».

Зареєструватися на участь в програмі можна до 15 вересня за посиланням. При цьому, агровиробнику необхідно заповнити відповідні акти висіву та огляду стану посівів ріпаку озимого перед входом в зиму. 

«Під компенсацією розуміється придбання насіння гібридів соняшнику 2019 року врожаю селекції ВНІС за ціною 1,20 грн з ПДВ у кількості необхідній для пересіву площі ріпаку озимого, який було втрачено через погодні умови», — зазначили в компанії.

Детальніше про реєстрацію та умови страхування озимого ріпаку за програмою «ФЕНІКС» дізнавайтесь за посиланням на сайті «ВНІС».

Виконано за допомогою Disqus