LNZ Group подарує фермерам відпустку за купівлю насіння

30 червня 2020 86 0
LNZ Group подарує фермерам відпустку за купівлю насіння
Kurkul.com

Компанія LNZ Group запускає програму «Аграрний турист», згідно з якою при купівлі продуктів компанії агровиробник має змогу отримати сертифікат від туристичної агенції на відпустку. Про це Kurkul.com повідомила Юлія Каменєва, директор відділу маркетингу компанії LNZ Group.

«LNZ Group презентує нову програму «Аграрний турист». При купівлі продуктів брендів: UNIVERSEED, LEGEND Seeds, DEFENDA, S&W Seeds клієнт має змогу отримати сертифікат від туристичної агенції на відпустку! Окрім цього, на учасників програми очікують привабливі ціни та подарунки», — зазначила Юлія Каменєва.

Вона додала, що скористатися програмою можуть усі клієнти компанії LNZ Group, які не мають заборгованості, а також постійні покупці насіння та ЗЗР брендів: UNIVERSEED, LEGEND Seeds, DEFENDA, S&W Seeds. 

«Участь у «Аграрному туристі» надає вам ще більше переваг. Адже ви маєте можливість реалізувати свою сільгосппродукцію без ризиків та за вигідних умов. А також завдяки реалізації, ви можете звільнити складські приміщення», — додала директор відділу маркетингу компанії LNZ Group.

Програма діє у період з 1 липня до 30 квітня 2021 р. та передбачає отримання одного із трьох туристичних ваучерів: Агротурист Стандарт, Агротурист+ або Агротурист Преміум. Сертифікат від туристичної агенції відповідатиме сумі зернової премії.

Деталі дізнавайтесь у представників компанії LNZ Group у вашому регіоні.

Виконано за допомогою Disqus