Euralis Semences зливається із Caussade Semences

1 липня 2020 42 0
Euralis Semences зливається із Caussade Semences
Kurkul.com

Ради директорів Euralis Semences та Caussade Semences Group 19 червня підписали угоду про злиття між двома компаніями. Про це повідомила прес-служба компанії на своїй сторінці в Facebook.

У прес-службі зазначили, що проєкт розпочався в липні 2019 р., набуде чинності він з 1 вересня 2020 р. Нова компанія ставить перед собою мету стати ключовим європейським гравцем на ринку насіння завдяки синергії, розширенню асортименту культур, виробничої мережі у Франції та Європі.

«Маючи оборот в €350 млн і 2 тисячі працівників, нове підприємство увійде в топ-10 світових насіннєвих компаній, що займають лідируючі позиції на ринках різних сільськогосподарських культур», — зазначили в компанії.

На конкурентному ринку це злиття дасть змогу фермерам на південному заході Франції убезпечити своє виробництво, залучати науково-дослідні та промислові інвестиції, необхідні для розвитку своєї діяльності, і таким чином зміцнювати свої ринкові позиції.

Група Euralis Semences та Caussade Semences має 8 виробничих майданчиків у Франції, Румунії. Україні, Іспанії, а незабаром ще один з’явиться і в Росії.

«Структуру та керівництво майбутньої організації буде представлено 1 вересня», — додали в компанії.

Основні напрямки діяльності: кукурудза, соняшник, ріпак, зернові культури, кормові культури, соя, сорго, бобові.

Виконано за допомогою Disqus