Британські експерти розкажуть про підходи до вирощування культур в умовах зміни клімату

6 липня 2020 44 0
Британські експерти розкажуть про підходи до вирощування культур в умовах зміни клімату
Kurkul.com

Британське посольство в Україні 13 липня 2020 р. проведе онлайн семінар для аграріїв. Європейські експерти с/г галузі поділяться власним досвідом щодо актуальних питань ведення сільського господарства. Повідомляє Kurkul.com.

«Британський семінар з інновацій агрономії: зміни клімату, шкідники та добрива» розпочнеться об 11:00. В онлайн-трансляції візьмуть участь два британських експерти — Пітер Уолдок (засновник та керуючий директор британської компанії Growing Earth Consultancy з 2014) та Саймон Ревелл (менеджер з експортних продажів компанії Claydon Drills).

Теми семінару:

  • Як будуть змінюватися підходи до вирощування культур в умовах зміни клімату, і зокрема щодо обробітку ґрунту?
  • Яких проблем чекати найближчими роками від появи нових для континенту та активізації «старих» шкідників і хвороб?
  • Заборона хлорпірифосу.

Під час семінару будуть розглянуті питання протистояння європейських аграріїв нестачі вологи та посушливим умовам, коригування технологій вирощування з урахуванням кліматичних змін, а також допомоги урядів європейських держав місцевим аграріям, які постраждали від катастрофічних погодних умов нинішніх.

Також експерти розкажуть про ситуацію в Європі з карантинними шкідниками та висловлять свої прогнози щодо їх поширення і можливих загроз. Поділяться досвідом щодо профілактики та боротьби із ними.

Зареєструватись для участі в семінарі можна за посиланням.

Довідково: 

Пітер Уолдок за свій 20-річний досвід роботи в сільському господарстві керував проєктами з вирощування та переробки різних сільськогосподарських культур у Великій Британії. А також безпосередньо керував закупівлями у Великій Британії, Єгипті, Італії, Мароко, Португалії, Нідерландах, Іспанії. За свою багаторічну кар’єру він працював з такими компаніями, як Hutchinsons, Mack Multiples / DGM, Worth Packers, Hazlewood Foods и Farplants.

Фокус роботи Пітера Уолдока спрямований на консультації щодо вдосконалення агрономії на фермах, щоб дати найкращу пропозицію своїм клієнтам і створити системи прямого замовлення для роздрібної торгівлі, згідно з їхніми технічними вимогами.

Саймон Ревелл розпочав кар’єру як територіальний менеджер британської компанії Vicon UK та відповідав за східну частину Об’єднаного Королівства, а також керував проєктом запуску компактного квадратного прес-підбирача у Великій Британії.

Саймон Ревелл 23 роки пропрацював в компанії Joined Simba International Ltd, яка є одним із лідерів проекту випробувань еко-обробітку ґрунту і запровадження ощадливого обробітку ґрунту як альтернативи. З  2018 р. він працює в Claydon Drills на позиції менеджера з експортних продажів, входить до складу управлінської команди для прийняття рішень щодо глобального росту компанії на світовому рівні.

Виконано за допомогою Disqus