У Alliance Tire Group розширили ряд шин для тракторів

6 липня 2020 116 0
У Alliance Tire Group розширили ряд шин для тракторів
traktorist.ua

Alliance Tire Group розширює розмірний ряд радіальних шин Galaxy Garden Pro змішаного призначення, призначених для малих і середніх тракторів, використовуваних для обробки спеціальних культур, садів і виноградників, а також для благоустрою територій. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Galaxy Garden Pro мають радіальну конструкцію R3 + і глибоким протектором, покликаним забезпечувати надійне зчеплення. У той же час дизайн шин розроблений для запобігання ущільнення ґрунту і пошкодження рослин, а коефіцієнт пустотности 49:51 забезпечив покращене самоочищення.

«Гарне зчеплення, захист грунту і рослин, комфортна їзда, відмінне самоочищення і тривалий термін служби — всі ці якості роблять шину Galaxy Garden Pro справжнім  професіоналом. Можливі варіанти її застосування виходять за рамки робіт на пасовищах, в садах або виноградниках: це ідеальні універсальні шини, які також можна використовувати на поверхнях з твердим покриттям, наприклад, на магістральних дорогах, щоб переміщатися між об'єктами, перевозити зібраний урожай або матеріали», — відзначають в ATG.

Завдяки збільшеній кількості ґрунто зчеплення була забезпечена оптимальна площа контакту, що збільшує рівень зчеплення і підвищує ресурс шин.

«Унікальний протектор цих шин робить їх по-справжньому універсальними: в більшості випадків вони можуть замінити шини типів R1, R3 або R4. Ми раді запропонувати краще в своєму класі комплексне рішення для обробки спеціальних культур, пасовищ і садівництва», — повідомив Анджело Норонья, президент ATG в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка).

Після розширення в лінійці шин представлені 23 розміри для дисків діаметром 12-30 дюймів, в тому числі нові розмірності 480 / 70R30, 380 / 70R20, 260 / 70R18, 480 / 70R28 і 340 / 85R28. Таким чином, доступні шини для передньої і задньої осі, всього сегмента малих і середніх, універсальних і вузькоколійних тракторів.

Виконано за допомогою Disqus