В Україні очікують цінові перепади на кавуни

12 липня 2020 86 0
В Україні очікують цінові перепади на кавуни
pixabay.com

Новий урожай кавунів 2020 р. має велику ймовірність цінових перепадів протягом сезону і, відповідно, високі ризики для трейдерів. Про це пише uhbdp.org.

Зазначається, що причиною цьому є несприятливі погодні умови — низькі температури у травні стримували розвиток розсади ранніх кавунів у міні теплицях та не дозволяли своєчасно посіяти богарний кавун.

«Непередбачуваність ціни — це головний виклик для трейдерів. Цього року цінових перепадів може бути більше, ніж будь-коли, адже пропозиція на ринок буде надходити нерівномірно. В умовах непередбачуваності досить складно планувати торгівлю, особливо тим господарствам, які налаштовані будувати системний експорт», — розповідає Валерій Федоренко, керівник обслуговуючого кооперативу «Широке», спеціаліст з розвитку плодоовочевого ланцюга UHBDP та ГО «Земля Таврії».

Проте, група «Херсонський кавун» готова до таких перепадів, адже, як повідомлялося раніше, спільно з компанією «Vital Tading» спеціально розробили новий посилений гофроконтейнер на 330 кг для транспортування і складського зберігання кавунів у два яруси в холодильній камері.

Читати за темою: Херсонські кавуни отримають наліпки з QR-кодом

Виконано за допомогою Disqus